Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Money Movers

A két testvér megunta a börtönbéli életüket, ezért úgy döntöttek, hogy megszöknek a fogságból. A feladatuk nem lesz könnyű, hiszen rengeteg börtöncellán keresztül vezet az út a szabadságba. Viszont szerencséjükre néhány pénzeszsák is el van ejtve a börtönben. Gyűjtsd be a mászkálós játék pályáin ezeket a pénzeszsákokat és juss el minden egyes szinten a kijáratokig. A két barát két különböző felépítésű emberke, így a képességeik is különböznek. Az egyik erős, a másik fürge, és nagyot tud ugrani. Használd ki a játék során ezeket a képességeket, hiszen szükséged lesz rájuk. Vigyázz a veszélyekre, a kamerákra és a fegyőrökre, ha észrevesznek elkapnak!

Money Movers játék

0 Tovább

Pandesal Boy

Segíts a fiúnak összegyűjteni a sárga pöttyöket a pályán, és ezután eljutni a kijáratig. A játék elején egyszerűen csak ugrálnod kell a platformok között, később viszont egy kis csavar kerül be a játékba. Különböző elemek kerülnek be a játékba, amelyeket az egér gombjával tudsz majd forgatni. Ha az S gombot lenyomod, akkor az ellenkező irányba fordul a blokk. Erre sokszor szükséged is lesz. A játékban először át kell gondolnod mit és hogyan szeretnél csinálni, és csak ezután érdemes nekiindulni a pályának! Jó szórakozást kívánunk a Pandesal Boy mászkálós játékhoz!

Pandesal Boy

0 Tovább

Dino Shift 2

A mai mászkálós játékban ezúttal egy kis gondolkodásra is szükséged lesz, ha sikeresen akarod teljesíteni a pályákat. A játék főszereplője egy kis dinó, akinek a feladata, hogy eljusson a pályák túloldalára. A kijárat csak akkor nyílik ki, ha az összes színes négyzetet összegyűjtötted a pályán. A dinó különleges tulajdonsága, hogy színét tudja változtatni. Hogy melyek azok a gombok, amelyekkel színt tud váltani, azt a fent található információ sávból megtudhatod. A kis állat akkor tudja megenni az adott színű blokkot, ha ő azonos színű vele. Figyelj oda, hogy ne ess csapdába, vagy ne zuhanj a veszélyes tüskék közé. Légy ügyes, gondolkodj mielőtt cselekednél. A játékban rengeteg, egyre nehezedő pálya vár rád! Jó szórakozást kívánunk a játékhoz!

Dino Shift 2 játék

0 Tovább

Cody a képregényhős

Comic Book Cody

Cody nagy képregényrajongó, de egy este elrabolták a gonosz rablók tőle az összes kedvencét. Ő ezt észrevette, és utánuk eredt. A rablók nem voltak túl ügyesek, ennek következtében mindenhol elejtettek egy-két darabot a gyűjteményéből. A feladatod a mai mászkálós játékban az, hogy visszaszerezd Codyval az összes képregyént. Ha az összes újságot felszedted a pályán, akkor egy szuperhőssé változhatsz át. A kijáratot jelentő kaput csak szuperhősként tudod áttörni. Ha már átváltoztál a rablókat is le tudod győzni! Jó játékot!

Cody a képregényhős

0 Tovább

Papa Louie 2 - A hamburgerek visszavágnak

Papa Louie 2

Papa Louie játékában ezúttal most nem kiszolgálnod kell a vendégeidet, hanem a kiszolgált ételek ellen kell harcolnod. Egy elvarázsolt világba érkezel, ahol barátaidat és a vásárlóidat elrabolták, és bezárták egy ketrecbe. Szabadítsd ki őket a játékban, juss el a pályák végére, és üss le minél több ellenfelet. Minden játékos más és más tulajdonsággal rendelkezik. Ha egyet kiszabadítottál, onnantól kezdve bármikor játszhatsz az ő karakterével is!

Papa Louie 2

0 Tovább
«
12

Mászkálós játékok

blogavatar

Nagyon izgalmas platform, mászkálós játékokat gyűjtöttünk itt nektek össze. Mario, Sonic és még sok más platformhőst megemlíthetnénk. Gyertek sűrűn a blogomra, mert gyakran frissítem új játékokkal.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek