Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Purbalds - Fura lények társasága

Juttasd a kis lila lényeket a célba, méghozzá mindig annyit, amennyi a kapu felett található. Lesznek pályák ahol kevesebb lényt kell majd célba juttatnod, mint amennyien a pályán vannak, ekkor a "maradék" szereplőt el kell tüntetned a Space billentyűvel. 

A Purbalds játék egy izgalmas mászkálós játék, melyben a célod, hogy feltöltsd a kapukat a kis lényekkel. Eleinte csak egy kapu lesz a pályákon, de később 2 vagy több is előfordulhat. A játék nehézsége, hogy az összes kis lila szörnyecskét egyszerre mozgathatsz. Így vigyáznod kell arra, hogy miközben az egyik szereplővel például egy kulcsért szeretnél eljutni, addig a többiek ne essenek le a mélybe. A játékban összesen 30 izgalmas, addiktív és egyre nehezedő helyszín található. Egy szintet akkor teljesítes maximálisan, ha a fellelhető összes (három) csillagot is begyűjtöd!

A játékot itt érheted el: Purbalds játék, vagy a képre kattintva indíthatod el

mászkálós játék mászkálós játékok ugrálós játék ugrálós játékok lényecskés játék szörnyes játék gyűjtögetős játék lila lényes játék fejtörő játék

0 Tovább

Fractured 2

A Fractured játék második részében ezúttal egy kislány veszik el minden egyes pályán, aki félve keresi édesapját. A feladatod egyszerűnek tűnik, hiszen csak el kell jutnod a mászkálós játék pályáin a kislány térdeplő apukájához. A játék különlegessége az, hogy a pálya elemei darabokra vannak hullva. A Fractured 2 játék is, hasonlóan az első részhez ebben nehéz. Meg kell találnod, melyik elem, hová is illik az eredeti képben, és ez alapján haladni. Vigyázz arra, hogy ne ess le a mélybe. Ha megtaláltad az apukádat, akkor egy újabb, több részletből álló, nehezebb pályára érkezel! Jó játékot!

Fractured 2

0 Tovább

Mászkálós játékok

blogavatar

Nagyon izgalmas platform, mászkálós játékokat gyűjtöttünk itt nektek össze. Mario, Sonic és még sok más platformhőst megemlíthetnénk. Gyertek sűrűn a blogomra, mert gyakran frissítem új játékokkal.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek