Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dino Shift 2

A mai mászkálós játékban ezúttal egy kis gondolkodásra is szükséged lesz, ha sikeresen akarod teljesíteni a pályákat. A játék főszereplője egy kis dinó, akinek a feladata, hogy eljusson a pályák túloldalára. A kijárat csak akkor nyílik ki, ha az összes színes négyzetet összegyűjtötted a pályán. A dinó különleges tulajdonsága, hogy színét tudja változtatni. Hogy melyek azok a gombok, amelyekkel színt tud váltani, azt a fent található információ sávból megtudhatod. A kis állat akkor tudja megenni az adott színű blokkot, ha ő azonos színű vele. Figyelj oda, hogy ne ess csapdába, vagy ne zuhanj a veszélyes tüskék közé. Légy ügyes, gondolkodj mielőtt cselekednél. A játékban rengeteg, egyre nehezedő pálya vár rád! Jó szórakozást kívánunk a játékhoz!

Dino Shift 2 játék

0 Tovább

Forever Steve

Forever Steve

Steve egy szép nyári napon a szerelméhez indult egy gyönyörű virággal, de amint belépett az ajtón nagy felfordulást látott. Egy levelet talált a hatalmas romokkal teli házban, melyen az állt: elraboltuk a lányt, ha szeretnéd újra látni, gyere érte! Steve nem is tétlenkedett, hamar útnak indult, hogy visszaszerezze azt a lányt, akit nagyon szeret.

A feladatod a játékban, hogy eljuss a kulcsig és eközben szerezz minél több csillagot. Sok pályán kell áthámoznod magad, hogy eljuss Steve szerelméhez! Jó játékot!

Forever Steve

0 Tovább

Eszkimó móka

Super Sub Hero

Ebben az aranyos mászkálós játékban egy eszkimót kell irányítanod. A célod, hogy a piros zászlót elérd a pálya végén. Ehhez a játék során több segítséged lesz, pl. a fegyvered, amivel a jégdarabokat tudod kilőni, vagy a víz-jég átváltoztató jel, amivel megcserélheted a pályán a víz-jég halmazállapotát.

Super Sub Hero

0 Tovább

Mászkálós játékok

blogavatar

Nagyon izgalmas platform, mászkálós játékokat gyűjtöttünk itt nektek össze. Mario, Sonic és még sok más platformhőst megemlíthetnénk. Gyertek sűrűn a blogomra, mert gyakran frissítem új játékokkal.

Legfrissebb bejegyzések

2014.03.12.
2013.10.29.
2013.01.30.

Utolsó kommentek