Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Párhuzamos világ

Ebben a mászkálós játékban ezúttal a logikádra és az eszedre is szükséged lesz. A Parallel Levels nem egy hétköznapi játék, hiszen egyszerre két játékost is kell irányítanod. Ez nem is lenne olyan nehéz, ha nem lenne tele szúrós tüskékkel a pálya. Próbáld meg úgy irányítani a két fekete figurát, hogy azok a kijáratig eljussanak. Nem muszáj egyszerre célba vezetned őket, a lényeg hogy mind a két játékos épségben beérjen. Utad során próbáld meg a három sárga csillagot begyűjteni. Jó játékot!

Parallel Levels

0 Tovább

Fejetlen Zombi

Headless Zombie

Egy gazdag arisztokrata ember lesz a mai mászkálós játék főhőse. Sose volt gondja semmivel az életben, mindig megvolt mindene, pénze, boldogsága. Egy napon találkozott egy vén emberrel, akinek pénzt adott. Viszont ez az ember nem egy koldus volt, hanem egy gonosz varázsló. Amint hazaért a gonosz varázsló egy varázslatot mondott el, melynek következtében az arisztokrata meghalt.

A te feladatod, hogy eljuss az élőhalott arisztokratával a gonosz varázslóhoz, és megbosszuld amit tett veled. Gyűjtsd össze minden egyes pályán a pénzérméket. Összesen 20 pályán kell 60 érmét összegyűjtened ahhoz, hogy a varázsló kastélyába bejuthass!

Fejetlen Zombi

0 Tovább

Mario Winter World

Mario Winter World

Segíts Mariónak ebben a mászkálós játékban eljutni a célig. Küzdj meg az ellenfeleiddel és győzd le azokat. Utad során gyűjts minél több pénzt! Vigyázz a szakadékokra, és a húsevő növényekre, mert ha leesel vagy elkapnak, akkor újra kell kezdened a pályát a Marios játékban!

Mario Winter World

0 Tovább

Indiana Jones és a maják titka

Indiana Jonahs

Segíts Jonahsnak a kalandornak átjutni a pályákon. Keresd minden pálya végén a teleport kaput, mely a sziklába van elrejtve. Ugord át a szakadékokat, lődd ki az ellenfeleket és használd a köteledet az elérhetetlen helyekhez!

Indiana Jonahs

0 Tovább

The Little Who

The Little Who

Segíts a kis fekete lénynek eljutni a pályák végét jelző világító körtéhez. Eleinte csak át kell szaladnod a pályákon, de később egyre inkább szükséged lesz a logikádra és az eszedre. Ebben a mászkálós-logikai játékban egyre nehezedő pályák, és izgalmas fejtörők várnak rád!

The Little Who

0 Tovább

Mászkálós játékok

blogavatar

Nagyon izgalmas platform, mászkálós játékokat gyűjtöttünk itt nektek össze. Mario, Sonic és még sok más platformhőst megemlíthetnénk. Gyertek sűrűn a blogomra, mert gyakran frissítem új játékokkal.

Legfrissebb bejegyzések

2014.07.10.
2014.07.02.
2014.03.29.
2014.03.19.
2014.02.14.

Utolsó kommentek