Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dino Shift 2

A mai mászkálós játékban ezúttal egy kis gondolkodásra is szükséged lesz, ha sikeresen akarod teljesíteni a pályákat. A játék főszereplője egy kis dinó, akinek a feladata, hogy eljusson a pályák túloldalára. A kijárat csak akkor nyílik ki, ha az összes színes négyzetet összegyűjtötted a pályán. A dinó különleges tulajdonsága, hogy színét tudja változtatni. Hogy melyek azok a gombok, amelyekkel színt tud váltani, azt a fent található információ sávból megtudhatod. A kis állat akkor tudja megenni az adott színű blokkot, ha ő azonos színű vele. Figyelj oda, hogy ne ess csapdába, vagy ne zuhanj a veszélyes tüskék közé. Légy ügyes, gondolkodj mielőtt cselekednél. A játékban rengeteg, egyre nehezedő pálya vár rád! Jó szórakozást kívánunk a játékhoz!

Dino Shift 2 játék

0 Tovább

Phineas és Ferb kalandjai

Játssz a Phineas és Ferb mese ismerős szereplőivel ebben a három dimezniós izgalmas mászkálós játékban. A feladatod, hogy átjuss az ellenfelekkel és akadályokkal teli pályákon. Segítségedre csak a fegyvered és a szárnyad van. Gyűjtsd a fogaskerekeket bónusz pontokért. A képernyő sarkában láthatod, hogy mennyi idő alatt kell elérned a célt. Minden pálya végén egy bányakocsiba kell beszállnod. Légy ügyes, és légy óvatos. Játszd végig az összes, izgalmas pályát a The Dimension of Doooom játékban!

The Dimension of Doooom

0 Tovább

Fejetlen Zombi

Headless Zombie

Egy gazdag arisztokrata ember lesz a mai mászkálós játék főhőse. Sose volt gondja semmivel az életben, mindig megvolt mindene, pénze, boldogsága. Egy napon találkozott egy vén emberrel, akinek pénzt adott. Viszont ez az ember nem egy koldus volt, hanem egy gonosz varázsló. Amint hazaért a gonosz varázsló egy varázslatot mondott el, melynek következtében az arisztokrata meghalt.

A te feladatod, hogy eljuss az élőhalott arisztokratával a gonosz varázslóhoz, és megbosszuld amit tett veled. Gyűjtsd össze minden egyes pályán a pénzérméket. Összesen 20 pályán kell 60 érmét összegyűjtened ahhoz, hogy a varázsló kastélyába bejuthass!

Fejetlen Zombi

0 Tovább

Cody a képregényhős

Comic Book Cody

Cody nagy képregényrajongó, de egy este elrabolták a gonosz rablók tőle az összes kedvencét. Ő ezt észrevette, és utánuk eredt. A rablók nem voltak túl ügyesek, ennek következtében mindenhol elejtettek egy-két darabot a gyűjteményéből. A feladatod a mai mászkálós játékban az, hogy visszaszerezd Codyval az összes képregyént. Ha az összes újságot felszedted a pályán, akkor egy szuperhőssé változhatsz át. A kijáratot jelentő kaput csak szuperhősként tudod áttörni. Ha már átváltoztál a rablókat is le tudod győzni! Jó játékot!

Cody a képregényhős

0 Tovább

Mászkálós játékok

blogavatar

Nagyon izgalmas platform, mászkálós játékokat gyűjtöttünk itt nektek össze. Mario, Sonic és még sok más platformhőst megemlíthetnénk. Gyertek sűrűn a blogomra, mert gyakran frissítem új játékokkal.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek