Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mr Bee hazatér

A mai mászkálós játék a Mr Bee Returning Home játék, melyben a főszereplő egy kis rózsaszín malac. Egy korhadv fán keresztül zuhan a sötét és félelmetes erdőbe, ahol a földreérkezésnél beüti a fejét. Elveszti egy időre az eszméletét, de hamar lábra áll. De sajnos nem tudja hogyan került az erdőbe, és hirtelen azt se hová kellene hazamennie. Egy kisebb emlékezetkihagyása van szegénynek. A játék során a feladatod, hogy elérd a célt, és visszaszerezd a kismalac emlékeit! Légy ügyes és kitartó! Segíts neki hazajutni!

Mr Bee hazatér

0 Tovább

Forever Steve

Forever Steve

Steve egy szép nyári napon a szerelméhez indult egy gyönyörű virággal, de amint belépett az ajtón nagy felfordulást látott. Egy levelet talált a hatalmas romokkal teli házban, melyen az állt: elraboltuk a lányt, ha szeretnéd újra látni, gyere érte! Steve nem is tétlenkedett, hamar útnak indult, hogy visszaszerezze azt a lányt, akit nagyon szeret.

A feladatod a játékban, hogy eljuss a kulcsig és eközben szerezz minél több csillagot. Sok pályán kell áthámoznod magad, hogy eljuss Steve szerelméhez! Jó játékot!

Forever Steve

0 Tovább

Papa Louie 2 - A hamburgerek visszavágnak

Papa Louie 2

Papa Louie játékában ezúttal most nem kiszolgálnod kell a vendégeidet, hanem a kiszolgált ételek ellen kell harcolnod. Egy elvarázsolt világba érkezel, ahol barátaidat és a vásárlóidat elrabolták, és bezárták egy ketrecbe. Szabadítsd ki őket a játékban, juss el a pályák végére, és üss le minél több ellenfelet. Minden játékos más és más tulajdonsággal rendelkezik. Ha egyet kiszabadítottál, onnantól kezdve bármikor játszhatsz az ő karakterével is!

Papa Louie 2

0 Tovább

Eszkimó móka

Super Sub Hero

Ebben az aranyos mászkálós játékban egy eszkimót kell irányítanod. A célod, hogy a piros zászlót elérd a pálya végén. Ehhez a játék során több segítséged lesz, pl. a fegyvered, amivel a jégdarabokat tudod kilőni, vagy a víz-jég átváltoztató jel, amivel megcserélheted a pályán a víz-jég halmazállapotát.

Super Sub Hero

0 Tovább

Drake és a varázsló 2.

Drake and the Wizards 2.

Ebben a varázslatos mászkálós játékban Drake-kel kell megküzdened a gonosz ellen. Juss el a kis sárkánnyal a pályákon, gyűjtsd össze a gyémántodat utad során és intézd el az utadba kerülő ellenfeleket. Használd a tüzköpési képességedet az ellenfelek ellen és a jégbe fagyott gyémántok felolvasztására!

Drake and the Wizards 2

0 Tovább

Mászkálós játékok

blogavatar

Nagyon izgalmas platform, mászkálós játékokat gyűjtöttünk itt nektek össze. Mario, Sonic és még sok más platformhőst megemlíthetnénk. Gyertek sűrűn a blogomra, mert gyakran frissítem új játékokkal.

Legfrissebb bejegyzések

2014.07.02.
2014.06.10.
2014.03.19.
2014.02.14.

Utolsó kommentek