Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aladdin

A népszerű rajzfilm még 1992-ben jelent meg a Walt Disney kiadásában. A filmből a SEGA kiadásában készült el az Aladdin játék, amelyben a mesefilm különböző helyszínein lehetett játszani. Az Alladin játék első helyszíne Agraba városa, ahol a különféle ellenfelekkel kell megküzdened, miközben a város lakói által utcára dobott cserepeket kell kerülgetned. Az első helyszín nem túl nehéz. Ha átjutottál városon, máris a forró sivatagban találod magad, ahol még több és még aljasabb ellenfelet kell elintézned. Játszd végig az ismert helyszíneket, küzdj meg meséből ismert gonoszokkal és szerezd meg Jázmin hercegnő kezét!

0 Tovább

Pixel Escape

Szökj meg a kis figurákkal a közelgő pixeláradat elől. A mai mászkálós játék egy igazán izgalmas, és klasszikusnak mondható retro játék lesz, melyben a feladatod a kis pixelekkel megmenekülni a közelgő veszél elől. A pályák hossza változó lesz a játékban, és a játék előrehaladtával egyre csak hosszabbodik és nehezedik. 

Egyetlen eszközöd van a kezedben a pixelceruza, amellyel utat rajzolhatsz a kis hősöknak. Az ugrást is neked kell végrehajtanod velük. Kerüld ki az akadályokat, ugord át, vagy rajzolj hidat a szakadékoknál és ments meg minél több pixel. A fekete pixelek a pályán a te megentésedre várnak csak. Akkor teljesítesz egy pályát, ha legalább egy pixel elér a célba! Jó játékot

Pixel Escape

0 Tovább

Gum Drop Hop 3

Gum Drop Hop 3

Ebben a szerethető mászkálós játékban a főhős egy ugrándozó narancssárga kis figura. A játék célja, hogy minél messzebb juss el a pályán, és minél több pontot gyűjts utad során. Két dologra kell figyelned, hogy ne csússz ki a képernyő bal oldalából, illetve hogy ne ess le a mélybe!

Gum Drop Hop 3

0 Tovább

Mászkálós játékok

blogavatar

Nagyon izgalmas platform, mászkálós játékokat gyűjtöttünk itt nektek össze. Mario, Sonic és még sok más platformhőst megemlíthetnénk. Gyertek sűrűn a blogomra, mert gyakran frissítem új játékokkal.

Legfrissebb bejegyzések

2015.04.11.
2014.06.10.
2013.01.22.

Utolsó kommentek